Selecteer een pagina

Het Bennink 2

7491 GZ Delden

VERKOCHT

Inhoud 584 m³

Omschrijving

VERKOCHT

Zo af en toe kom je ze tegen…. Pareltjes door het onderhoud en door de ligging.

Op een hele bijzondere plek aan de rand van de bebouwing van Delden bieden we deze ruime en zeer verzorgde bungalow aan. Wilt u wonen en slapen op de begane grond? Hier vindt u alle comfort voor een toekomst gerichte woonsituatie waarbij u ook nog eens een prachtig uitzicht over de weilanden heeft. Of u vanuit uw woonkamer, keuken of slaapkamer naar buiten kijkt, het uitzicht is weids en heerlijk rustgevend met veel weidevogels, koeien of reeën bijna in uw achtertuin.

Deze uitgebouwde bungalow heeft een woonkamer met een grote glazen schuifpui naar het terras met een bestrating van Turks hardsteen.  De stoere parketvloer in de woonkamer is van eikenhout.

In de eetkamer aansluitend aan de goed uitgeruste keuken ligt een vloer van Portugese lei. Een zwart granieten aanrechtblad, vaatwasser inbouw-combimagnetron en een Boretti-fornuis maakt de keuken tot een compleet geheel.

De hal vanuit de woonkamer met 4 slaapkamers en een badkamer heeft ook een eiken houten vloer en deze loopt door in alle slaapkamers.

De bungalow is in 2014 voorzien van een vernieuwd dak met een bedekking van minerale leisteen met daarop 18 zonnepanelen. De woning is daardoor en door de andere energiebesparende  voorzieningen “0 op de teller”.

Verwarming middels hete lucht verwarming uit 2016 van Brink en warm water middels een grote geiser van Vaillant uit 2006.

De woning is zeer goed onderhouden en voorzien van mooie natuurlijke materialen op de vloer. De wanden zijn strak wit gestuced.

Bijzonderheden

Bouwjaar: 1975

Woonoppervlak: 198m²

Inhoud: 584 m³

Woongedeelte kunststof kozijnen met dubbele beglazing

Slaapvleugel met hardhouten kozijnen en dubbele beglazing

Overdekt terras met hardstenen bestrating

Heteluchtverwarming

18 zonnepanelen

Geïsoleerde garage met verwarming met oprit van Belgisch hardsteen

Uitgebreide meterkast

Buitenschilderwerk uit 2014

Binnen schilderwerk uit 2016

Zonwering aan de voorzijde met markiezen

Zonwering achterzijde met een elektrisch bedienbaar knik arm scherm

Brochure>>>

Lees meer>>>

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Ander aanbod

7481 EW Haaksbergen

€ 325.000 k.k.