Selecteer een pagina

Oldenkotsedijk 51

7481 VA Haaksbergen

VERKOCHT

Perceelsoppervlakte 18.518 m²

Omschrijving

VERKOCHT

In het mooie landelijke buitengebied tussen Haaksbergen en Rekken waardoor deze heerlijke plek garant staat voor rust en ruimte staat deze in de jaren tachtig gebouwde woning in landhuisstijl. Bij de bouw is er dubbele bewoning mogelijk gemaakt en dat is nog steeds mogelijk. Wanneer u deze woning samen met ouders of kinderen wilt bewonen is de gemeente Haaksbergen akkoord.

     
Het erf is verzorgd ingericht met een pluktuin, een outdoor zwembad, een avond prieel, diverse paardestallen, een buitenmanege en een paddock. Een aantal weilanden maken het geheel compleet.

Hoofdwoning
hal, toilet, woonkamer met travertin vloer en houtkachel, open keuken, gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, portaal, kantoor. Boven; 3 slaapkamers met laminaatvloer en vaste kasten, badkamer met ligbad en douchecabine, 2e toilet, vliering.

  

2e woonhuis
Hal, toilet, kelder, woonkamer met plavuizen vloer en houtkachel. Open keuken, koelkast, kookplaat, afzuigkap, bijkeuken, badkamer met ligbad en 2e toilet. Boven; overloop, 2 slaapkamers, toilet, bergzolder.

De woningen zijn afzonderlijk van elkaar te bewonen met alle onderdelen gescheiden.

De grootste als paardenstal ingerichte schuur met zes boxen, een wasplaats met solarium en een zadelkamer is in de buurt van het huis. Daarnaast ligt de rijbaan met drainage en een sproei-installatie.

  

Als extraatje heeft dit mooie huis in het bosrijke buitengebied van Haaksbergen een heerlijk zwembad waarvan het water met UV-licht wordt gereinigd.

Lees meer>>>

Brochure

Ander aanbod

7481 EW Haaksbergen

€ 325.000 k.k.