Selecteer een pagina

Pijlhovestraat 24

7521 VT Enschede

VERKOCHT

Perceelsoppervlakte 462 m²

Omschrijving

VERKOCHT

Ruime vrijstaande woning op een grote kavel met schuur, garage en carport

Op steenworp afstand van het mooie groene Ledeboerpark aan een rustige straat  ligt deze ruime vrijstaande woning. Deze woning is gebouwd in de jaren twintig en is in 1980 uitgebouwd zowel boven als beneden waardoor en een mooie ruime woning is ontstaan,  deels voorzien van dubbele beglazing.  De Geïsoleerde spouwmuur is volledig om de woning gebouwd.

Deze woning vraagt om een frisse wind. Er moet een en ander gemoderniseerd  worden maar de ruimtes zijn prima. Bovendien vindt u tal van karakteristieke details als glas in lood en een granieten vloer in de entree. De keuken en het achterportaal zijn voorzien van oude tegels.

 

 

Indeling: Hal, entree met trapopgang, uitgebouwde woonkamer met openhaard, tuingerichte woonkeuken met schouw en ruime droge kelderberging, achterportaal met de achterdeur, aangrenzend het toilet en de bijkeuken.

1e verdieping: Overloop met 4 slaapkamers waarvan 2 met een wastafel en 2 met vaste kasten. De vierde is een kleine slaapkamer met een deur naar het platte dak met daarop een uitloop mogelijkheid. De grote zolder is te bereiken met een vlizotrap en is in gebruik als bergruimte maar zou met een vaste trap een prima ruimte zijn voor nog eens twee slaapkamers. Aan de overloop ligt de douche met wastafel.

Achter de woning ligt een hele vrije tuin met een aangebouwd schuurtje. Mooie oude fruitbomen maken de tuin tot een waar paradijs. Achter in de tuin vinden we de voormalige moestuin met een grote vrijstaande stenen schuur, carport en garage aan het eind van de oprit.

 

 

De Pijlhovestraat is een paar jaren geleden omgetoverd tot fietsstraat waarin auto’s te gast zijn. Op korte afstand van het centrum van Enschede en de universiteit Twente, met in het midden van de woonwijk een modern winkelcentrum met alle voorzieningen zoals supermarkten, een drogist, een slijter een bakker een slager en een filiaal van de openbare bibliotheek.

Het Ledeboerpark ligt schuin aan de overkant. U kunt daar wandelen of fietsen naar hartenlust. De mooie groene rustige omgeving strekt zich door tot aan Oldenzaal.

Bijzonderheden:

– Inhoud 510m³,

– Woonoppervlakte 160 m²

– Kavel 462 m²

– In een groene en rustige omgeving gelegen

– Dicht bij het centrum van de stad, de universiteit en uitvalswegen

– Bouwjaar circa 1925

– Alle faciliteiten op korte afstand

– Buitenschilderwerk 2015

– Ruime vertrekken en veel bergruimte

 

Ander aanbod

7481 EW Haaksbergen

€ 325.000 k.k.