Selecteer een pagina

Potsweg 9

7523 CA Enschede

VERKOCHT

Inhoud 1.146 m³

Omschrijving

VERKOCHT

Zeer ruime eengezinswoning met 6 slaapkamers. Aan de rand van één van de hipste wijken van Enschede “Roombeek”, een heerlijk royaal huis waar u met een gezin met 5 kinderen de slaapkamers kunt verdelen.

Alles keurig in de verf, strakke witte muren, een gastenverblijf, 3 badkamers waarvan 1 beneden bij de ouderslaapkamer en de ander bij het gastenverblijf en een separaat gastentoilet in de centrale hal/entree beneden.

Een zeer ruime, geïsoleerde en verwarmde garage met een loopdeur en inpandige toegang vanuit de centrale hal. Veel is mogelijk in deze charmante gezinswoning op korte afstand van alle voorzieningen van “Roombeek”. Dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer, theater, musea en het centrum van Enschede.

.

Via de centrale hal met gietvloer zijn verschillende vertrekken te bereiken, rechtuit komt u via de dubbele openslaande deur in de grote achtertuin.

Aan de rechterkant ligt de garage welke inpandig te bereiken is, boven de garage ligt het ruime kantoor. Er is een separate gastentoilet bereikbaar vanuit de hal.

Aan de linkerkant  van de hal komen we in de woonvertrekken, eerst in de keuken/ eetkamer met tuindeur naar de achtertuin en zeer ruime provisieruimte.

Aansluitend aan de eetkamer komt u in de zitkamer met houtkachel en openslaande deuren.

Een tweede hal met een trap naar de verdieping met maar liefst 4 slaapkamers. Door de niveau verschillen is de verdieping erg charmant en karakteristiek. Bij deze slaapvertrekken is een tweede badkamer.

Beneden is vanuit de hal een gastenverblijf met openslaande deuren en eigen toilet/badkamer, het geheel grenzend aan de achtertuin.

Tevens ligt aan de achterzijde van de woning bereikbaar vanuit de centrale hal de ouderslaapkamer met eigen badkamer en openslaande deuren naar de achtertuin. Daarboven is over de hele lengte een grote speel/hobby zolder.

Bijzonderheden

• Bouwjaar: 1892

• Vloerverwarming onder de stenen vloeren

• CV HR ketel uit circa 2014 van het merk Calenta

• Volledig voorzien van isloatie

• Vrijwel volledig voorzien van HR++ beglazing

• Gesplitste groepenkast voor kantoor/garage

Brochure>>>

Lees meer>>>

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Ander aanbod

7481 EW Haaksbergen

€ 325.000 k.k.