Selecteer een pagina

Rekkenbrink 83

7544 LB Enschede

VERKOCHT

Kavel 423 m²

Omschrijving

VERKOCHT

Op een rustige locatie direct grenzend aan het buitengebied met wandelpad en weilanden. Stijlvol genieten op een locatie met oud groen waar u rust en inspiratie vindt maar waar het ook kan bruisen van spelende kinderen. De uitstraling van deze in goede staat van onderhoud verkerende bungalow, de goede ligging, tuin met schitterend uitzicht en de riante afmeting maken deze bungalow tot een aantrekkelijk object.

 

Uiterst comfortabele uitgebouwde BUNGALOW met carport, inpandige berging en tuin met vijver en zonneterras op het zuiden, waar het vanaf het vroege voorjaar tot laat in het najaar heerlijk vertoeven is. De bungalow is zeer gunstig gelegen aan de rand van een woonwijk, met uitzicht op het buitengebied met mooie oude bomen. Het object is goed onderhouden. Volop mogelijkheden voor de nieuwe eigenaar om de bungalow naar eigen smaak en inzicht af te werken. Voor mensen die gelijkvloers willen wonen op een mooie rustige locatie een buitenkans.

Indeling

Overdekte entree/ruime hal met uitgebreide meterkast en toilet met fontein. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en een slaapkamer c.q. kantoorruimte. De woonkamer heeft een tuindeur naar een van het achterliggende terras. De aan de tuinzijde gesitueerde keuken met ruim, wit keukenblok heeft een prachtig uitzicht op eigen tuin en de weilanden. De bijkeuken en inpandige berging treft u aansluitend aan de keuken en is praktisch van indeling. Aan deze zijde bevindt zich eveneens de royale uitbouw met veel lichtinval. Deze is in gebruik als extra zitkamer/kantoor, alwaar u een prachtig uitzicht heeft over alle groen. Deze ruimte is ook als slaapkamer te gebruiken.

De lichte en tuingerichte woonkamer is ruim van opzet en goed in te delen, bovendien is deze voorzien van een witte plavuizenvloer, een open haard en een openslaande deur naar de tuin.

Aansluitend treft u twee overige slaapkamers, waarvan een met een vaste kast. De badkamer bevindt zich tussen de beide slaapkamers en is voorzien van een wastafel, douche en een tweede toilet.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.

Bijzonderheden

– Uitgebouwde bungalow aan de rand van woonwijk

– Uiterst comfortabel en functioneel ingedeeld woonhuis

– Uitzicht op oud groen

– Kavel 423 m²

– Woonoppervlakte circa 140 m² (plattegronden volgen zsm)

– Tuin gerichte woonkamer met plavuizenvloer en open haard

– Voorzien van centrale verwarming

– Uitbouw met veel functies

– Ideale ligging nabij winkels, openbaar vervoer en buitengebied

– Buitenschilderwerk bevindt zich in goede staat

– Eigen oprit met carport voor 2 auto’s

– Garage in gebruik als schuur

– Inpandige berging

– Tuin op het zuiden met schitterend uitzicht

Lees meer>>

Brochure>>>

Ander aanbod

7481 EW Haaksbergen

€ 325.000 k.k.