Selecteer een pagina

Morshoekweg 27

7557 PE Hengelo Overijssel

VERKOCHT

Inhoud 623 m³

Omschrijving

 

VERKOCHT

Wat een heerlijke plek heeft deze woning. In het buitengebied tussen Hengelo en Enschede.
Dicht bij de Universiteit Twente, bij de woonwijk Groot Driene met scholen winkels en alle voorzieningen, de oudste golfbaan van Nederland als overbuur, en aan een rustige weg tussen de weilanden…. En toch binnen 5 minuten in het centrum van Hengelo of 10 minuten naar het centrum van Enschede.

OP ZO’N HEERLIJKE PLEK……. WIE WIL DAAR NOU NIET WONEN?

Op absolute TOP LOCATIE gelegen SEMI-BUNGALOW op een royale kavel van 12.070 m² m² aan de rand van Hengelo grenzend aan de golfbaan van Golfclub Driene. Dit object is gelegen midden in het fraaie Twentse coulissenlandschap met unieke vergezichten en u vindt hier het beste van twee werelden! Enerzijds rust en absolute privacy en anderzijds op fietsafstand van de binnenstad van Hengelo en Enschede evenals de Universiteit Twente. Ook de autosnelweg A1 is in de nabijheid gelegen.

De ligging tussen de weilanden met aan de overzijde van de Morshoekweg de oudste golfbaan van Nederland met prachtige oude bomen is uniek te noemen.
Aan de ene zijde ligt de woonwijk Groot Driene met veel voorzieningen als scholen en winkels, aan de andere zijde het prachtige buitengebied met veel wandelwegen en natuurgebieden waaronder het Lonneker Meer.
Deze vrijstaande semi-bungalow gebouwd in 1970 is naar aanleiding van oude vliegroutes van de voormalige luchthaven Twente voorzien van isolatie om het geluid van vliegtuigen buiten te houden. Maar om toch voldoende frisse lucht binnen te krijgen zijn er in elk vertrek ventilatie kastjes aangebracht.

U komt uw eigen erf op door de rondlopende oprit. De bungalow ligt mooi gesitueerd op het perceel.

Door de overdekte entree via de voordeur komen we in de ruime centrale hal met trapopgang en doorgang naar de woonkamer aan de rechterzijde van de woning. Het uitzicht naar 3 kanten is heerlijk vrij en groen.

De openhaard in de woonkamer maakt dat er een gezellige warme lichte ruimte is. Een van de vele sfeervolle plekjes rond de woning ligt aan de zijkant bij de woonkamer.
De naastgelegen keuken is wit strak en zeer functioneel met de benodigde apparatuur.

Achter de keuken vinden we een serre/tuinkamer. In de winterzon of ochtendzon kunt u zich koesteren aan de warmte op een vroege winter of voorjaarsochtend. Vanuit de serre komt u binnendoor in de garage waar u een auto binnen kunt plaatsen en er vervolgens nog bergruimte voor uw tuinspullen is. Ook op de vliering op de garage kunt u uw spullen opbergen. In de serre zit nog een ruime bergkast waarin de opstelplaats van de cv ketel is.
Vanuit de hal komen we aan de linkerzijde van de woning in 2 slaapkamers en een badkamer. Het separate toilet is ook vanuit de hal te bereiken.

Op de verdieping is zijn nog eens twee ruime slaapkamers. Mogelijkheid om een tweede badkamer of een vijfde slaapkamer te maken op de verdieping aan de ruime overloop.

In de bijbehorende bos naast de woning ligt een schuur met opslag en 3 paardenstallen. Deze schuur is toe aan een opfrisronde maar biedt veel mogelijkheden. Rond de woning liggen weilanden waar de reeën in de ochtend en avond regelmatig een hapje komen eten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke bungalow bel of mail dan snel voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1970
• perceel grootte 12.070 m²
• Woonoppervlak 127 m²
• ABSOLUTE TOPLOCATIE!
• aan de rand van de bebouwing van Hengelo
• grenzend aan golfbaan Driene
• aanvaarding per in overleg Per direct mogelijk.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.

Brochure>>>

Ander aanbod

Sorry, No posts.